Over Rene Sebastian

Rene Sebastian
foto door alexander schippers

Afgestudeerd op video en interactiedesign in 2007 en vervolgens in 2009 gestart met m'n productiebedrijf Rene.io wat je mogelijk bekender klinkt! In het begin vooral gefocussed op concert fotografie, welke vanaf 2012 verbreed werd richting het produceren van videos voor- en van evenementen.

Ondertussen meer dan 10 jaar werkzaam in de creatieve industrie als een fotograaf, videograaf, front-end developer, ux-designer en ik produceer met enige regelmaat podcasts. Ik ben enorm gedreven om de niet zo typische projecten na te jagen, ongeacht de uiting. Ben jij op zoek naar een creatieve partner die dingen écht vanuit een andere hoek bekijkt, niet gebonden is aan een realisatie- en publicatiemedium, gedreven is en wereldwijd kan werken? Dan moeten we snel eens een bakkie gaan doen. ☕ Momenteel ben ik niet beschikbaar voor een full-time positie.

Publicaties & interviews

Awards

Mocht je geïnteresseerd zijn

Ik schiet het grootste deel van m'n video's en foto's met:
Black Magic Pocket Camera 4K, Panasonic GH5, Sony FS7, Leica CL, Mamiya 645, Rico 500G, Canon A1 en de Olympus Mju II

Dagelijks werk ik veel met:
Davinci Resolve, Final Cut Pro X, Sketch, Visual Studio Code, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom Classic, Notion, Slack, Trello, Github, Terminal, op Mac OSX.

Ik werk regelmatig met:
Logic Pro X, OBS, Adobe Premiere Pro, Adobe Indesign, Mailchimp, Mandrill en Adobe Illustrator.

Front-end prototypes verwezelijk ik met Pug, Handlebars, Sass, Stylus en compile het met Webpack. Basis kennis van Zend Framework 2, Vue.js, Npm, Nuxt, Node en Docker. Ik ben wat roestig in back-end development, maar kijk gerust op m'n github profiel als je wil! Oh, tabs over spaces 🤓