The laatste edit: We Are Electric

Geproduceerd voor Event Warehouse

Toen ik het belletje kreeg om een edit te maken die ik alleen ik kon maken voor het festival We Are Electric, zat ik me voor korte tijd te bedenken waarom. Maar al snel werd het duidelijk. Het werd de afkondiging van het festival en enkel ik heb een archief met beeldmateriaal sinds 2014 tot het eind van dit festival. In totaal was ik 10 edities aanwezig, heb ik 22 aftermovies en recaps geproduceerd en nog diverse aankondigingen. Dit was de laatste We Are Electric edit. Avonden lang heb ik archief materiaal mogen doorspitten om de mooiste momenten weer op te halen en deze tot 1 eind video te monteren. We Are Electric, ik heb veel van je mogen leren, ik heb artiesten mogen schieten die ik anders nooit geschoten zou hebben, ik heb elke editie met een fantastische club mensen mogen werken en heb de meest toegewijde fans gezien die er vanaf de eerste editie al stonden. Je was vooral elke keer heel-erg-fijn.

Meer over Event Warehouse

Voorheen bekend als Paaspop Events, is Event Warehouse vooral verantwoordlijk voor de productionele kant van evenementen maar hebben zelf meerdere concepten in handen als Paaspop, We Are Electric, Helldorado, Legends Live en The Ace Of Spades. Daarnaast verzorgen ze de producties van vele festivals en evenementen in en rondom Eindhoven.

Sinds 2014 werk ik al nauw samen met The Event Warehouse en hebben ze me over de jaren heen altijd ontzettend veel vrijheid en vertrouwen gegeven.


Contact

Hopelijk heb je kunnen vinden waar je naar zocht, of zag je iets wat je aan stond! Check anders ook de over mij pagina. Als je nog vragen hebt over mijn fotografie, video of een andere creatieve uitdaging, neem dan gerust contact met me op!

Rene.io - Rene Sebastian

E-mail:
info@renesebastian.nl
Telefoon:
+316 40 538 368
KVK:
61478873
BTW:
NL001847674B08

Rene Sebastian 2009 - 2020 All rights reserved - alle videos and foto's mogen niet herpubliceerd, gekopieerd, afgedrukt of gebruikt worden in elke vorm of medium zonder toestemming.