Showreel: Dutch Drone Gods

Geproduceerd voor Dutch Drone Gods

Showreels zijn één van de lastigste producties om in elkaar te zetten. Maar toch, toen ik gevraagd werd om de showreel te editen, graden en sounddesignen voor Dutch Drone Gods, greep ik de uitdagen met 2 handen aan. Deze mannen hebben mogen schieten op de meest fantastische plekken op aarde op een manier waar vele nog verrast door zullen worden. In totaal kreeg ik 6 uur aan beeld materiaal aangeleverd, werd het terug gebracht naar een selectie van 15 minuten en zitten er uiteindelijk 278 clips in de 2 minuten durende showreel. Deze bevat beeld voor TV shows en online producties voor grote merken als Red Bull, Defqon 1, Insta 360, Jeep, Armin van Buuren en vele meer.

Meer over Dutch Drone Gods

"Een nieuwe generatie drone piloten". Een stevige tagline voor een media productie bedrijf, maar gelukkig maken de heren het helemaal waar. Ze kennen drones door en door en hebben een vaardigheidsniveau waar je U tegen zegt. Ze leggen beeld vast op een manier die letterlijk ongezien is. Ook uitblinken met droneshots in je video productie? Schakel dan vooral deze jongens in.


Contact

Hopelijk heb je kunnen vinden waar je naar zocht, of zag je iets wat je aan stond! Check anders ook de over mij pagina. Als je nog vragen hebt over mijn fotografie, video of een andere creatieve uitdaging, neem dan gerust contact met me op!

Rene.io - Rene Sebastian

E-mail:
info@renesebastian.nl
Telefoon:
+316 40 538 368
KVK:
61478873
BTW:
NL001847674B08

Rene Sebastian 2009 - 2020 All rights reserved - alle videos and foto's mogen niet herpubliceerd, gekopieerd, afgedrukt of gebruikt worden in elke vorm of medium zonder toestemming.