Drone-producties

Vanaf het moment dat ik in 2012 m'n eerste dronevlucht maakte was ik verkocht. Toen in 2016 de eerste FPV vlucht plaatsvond was het hek van de dam. Een camera op onmogelijke plekken te laten komen met alle mogelijke bewegingen; ultieme vrijheid in beeldcreatie.

Maar de lat moest hoger en daar liep ik tegen mijn eigen grenzen aan. Gelukkig werd de oplossing snel gevonden in een samenwerking met Dutch Drone Gods, waar ik sinds 2020 actief ben als Creative Direcor. Samen nieuwe concepten, vlieglijnen en mogelijkheden uitwerken om vervolgens op elke set waar we komen mensen doen verbazen. Ze zijn het verlengstuk van wat mijn brein verzint. Zo hebben we al werk mogen uitvoeren voor Red Bull Racing, Tomorrowland, Efteling, BWM, ESPN en nog heel veel meer zoals je op m'n homepage kan zien.

Drone regie
Hoewel ik nog regelmatig cinematisch dronewerk vervul, zijn m'n werkzaamheden de afgelopen jaren grotendeels verschoven naar de schakel zijn op set tussen de regie en het droneteam. Zo goed mogelijk kunnen vertalen wat de mogelijkheden zijn en nog een stap verder zetten. De titel "drone regisseur, drone AD of 1st AD" zal dan ook het vaakst te vinden zijn achter m'n naam op een callsheet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check dutchdronegods.com en laten we snel eens een bak koffie gaan doen!