Op pad met DeWolff (mixed)

Geschoten voor DeWolff

Ondertussen ben ik al behoorlijk wat onderweg geweest met de mannen van DeWolff voor verschillende producties. Van Lowlands tot meerdere album releases als op losse gigs. Ik probeerde overal tussendoor foto te schieten waar ik de ruimte had, zowel digitaal als analoog. En die laatste past naar mijn mening ook lekkerder bij het geluid van de band.

Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed) Op pad met DeWolff (mixed)

Contact

Hopelijk heb je kunnen vinden waar je naar zocht, of zag je iets wat je aan stond! Check anders ook de over mij pagina. Als je nog vragen hebt over mijn fotografie, video of een andere creatieve uitdaging, neem dan gerust contact met me op!

Rene.io - Rene Sebastian

E-mail:
info@renesebastian.nl
Telefoon:
+316 40 538 368
KVK:
61478873
BTW:
NL001847674B08

Rene Sebastian 2009 - 2022 All rights reserved - alle videos and foto's mogen niet herpubliceerd, gekopieerd, afgedrukt of gebruikt worden in elke vorm of medium zonder toestemming.